Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 240g309kcal49.8g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6g43kcal0.1g0.1g4.8g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g234g80kcal3.3g14g1.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g12g16kcal0.1g3.8g0g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g120g20kcal0.5g3g0.7g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 600g380kcal18g28.8g21g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.2g0.4g1.3g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g126g139kcal3.8g8.2g10.1g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g21g63kcal5.2g0.6g4.6g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss60g186kcal14.4g0.5g13.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras150g525kcal19.5g105g2.3g4.5g
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g4082kcal242g404.8g160.8g21.8g
Valittu annoskoko2256g2041kcal121g202.4g80.4g10.9g
Annoskoko puolitettuna1128g1021kcal60.5g101.2g40.2g5.5g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155