Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 280g360kcal58.1g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7g50kcal0.1g0.1g5.6g0g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g273g93kcal3.8g16.4g1.4g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g14g19kcal0.1g4.5g0g0g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.4g4.5g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g140g24kcal0.6g3.5g0.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 700g443kcal21g33.6g24.5g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g144kcal4.3g29.4g0.5g1.5g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g147g162kcal4.4g9.6g11.8g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g25g74kcal6.1g0.7g5.4g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss70g217kcal16.8g0.6g16.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras175g613kcal22.8g122.5g2.6g5.3g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g4762kcal282.4g472.6g187.6g25.6g
Valittu annoskoko2632g2381kcal141.2g236.3g93.8g12.8g
Annoskoko puolitettuna1316g1191kcal70.6g118.2g46.9g6.4g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155