Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 320g411kcal66.4g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g312g106kcal4.4g18.7g1.6g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g16g22kcal0.1g5.1g0g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g160g27kcal0.6g4g1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 800g506kcal24g38.4g28g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.6g0.6g1.7g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g168g185kcal5g10.9g13.4g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g28g84kcal7g0.8g6.2g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss80g248kcal19.2g0.6g18.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras200g700kcal26g140g3g6g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g5443kcal322.4g539.4g214.6g29g
Valittu annoskoko3008g2721kcal161.2g269.7g107.3g14.5g
Annoskoko puolitettuna1504g1361kcal80.6g134.9g53.7g7.3g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155