Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 40g51kcal8.3g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g39g13kcal0.5g2.3g0.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g2g2.7kcal0g0.6g0g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g20g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 100g63kcal3g4.8g3.5g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g21g23kcal0.6g1.4g1.7g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g3.5g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss10g31kcal2.4g0.1g2.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras25g88kcal3.3g17.5g0.4g0.8g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g680kcal40.4g67.4g27g3.6g
Valittu annoskoko376g340kcal20.2g33.7g13.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna188g170kcal10.1g16.9g6.8g0.9g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155