Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 400g514kcal83g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen10g72kcal0.1g0.1g8g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g390g133kcal5.5g23.4g1.9g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g20g27kcal0.2g6.4g0.1g0g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g200g34kcal0.8g5g1.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g633kcal30g48g35g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g210g231kcal6.3g13.7g16.8g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g35g105kcal8.7g1g7.7g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss100g310kcal24g0.8g23g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras250g875kcal32.5g175g3.8g7.5g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g6803kcal403.4g674.8g268g36.2g
Valittu annoskoko3760g3402kcal201.7g337.4g134g18.1g
Annoskoko puolitettuna1880g1701kcal100.9g168.7g67g9.1g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155