Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 720g925kcal149.4g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu36g37kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen18g130kcal0.2g0.2g14.4g0g
Vesi1080g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g702g239kcal9.8g42.1g3.5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g36g49kcal0.3g11.4g0.1g0g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g360g61kcal1.4g9g2.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1800g1139kcal54g86.4g63g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.6g1.3g3.8g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g378g416kcal11.3g24.6g30.2g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g63g189kcal15.7g1.9g13.9g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss180g558kcal43.2g1.4g41.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras450g1575kcal58.5g315g6.8g13.5g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g12246kcal725.4g1214.2g482.6g65.4g
Valittu annoskoko6768g6123kcal362.7g607.1g241.3g32.7g
Annoskoko puolitettuna3384g3062kcal181.4g303.6g120.7g16.4g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155