Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 80g103kcal16.6g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g78g27kcal1.1g4.7g0.4g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g40g6.8kcal0.2g1g0.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 200g127kcal6g9.6g7g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g42g46kcal1.3g2.7g3.4g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g7g21kcal1.7g0.2g1.5g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss20g62kcal4.8g0.2g4.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras50g175kcal6.5g35g0.8g1.5g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1504g1360kcal80.6g135.2g53.4g7.2g
Valittu annoskoko752g680kcal40.3g67.6g26.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna376g340kcal20.2g33.8g13.4g1.8g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155