Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 800g1028kcal166g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen20g144kcal0.2g0.2g16g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g780g265kcal10.9g46.8g3.9g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g40g54kcal0.3g12.7g0.1g0g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g400g68kcal1.6g10g2.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2000g1265kcal60g96g70g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g420g462kcal12.6g27.3g33.6g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g70g210kcal17.5g2.1g15.4g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss200g620kcal48g1.6g46g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras500g1750kcal65g350g7.5g15g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g13606kcal806.4g1349.2g535.8g72.4g
Valittu annoskoko7520g6803kcal403.2g674.6g267.9g36.2g
Annoskoko puolitettuna3760g3402kcal201.6g337.3g134g18.1g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155