Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g997kcal114.1g0g60g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g83kcal4g0.5g7.3g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 600g580kcal18.1g117.6g1.9g5.9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 225g232kcal7.8g40.5g2.4g6.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4164g4467kcal311.8g361g188.8g30g
Valittu annoskoko2082g2234kcal155.9g180.5g94.4g15g
Annoskoko puolitettuna1041g1117kcal78g90.3g47.2g7.5g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56019