Makaronilaatikko

Ensimmäiseksi laita uuni päälle n.200 astetta ja alimmalle tasolle ritilä.

Ruskista kevyt(10%) j-liha400g paistinpannulla tilkassa ruokaöljyä ja mausta suolalla, pippurisekoitteella, ranskanperunamausteella, valkosipulijauheella, kuullota hienonnetut sipulit 2kpl:tta lisää j-lihan sekaan.

Keitä pussillinen makaroneja-heitä keitinveteen 2-kpl lihaliemikuutioita ennen veden kiehumista, keitä n. 8min.

Kiehuvien makaronien sekaan heitä puolipss.

Hernemaissipaprikaa kun keittoaikaa on jäljellä n. 4-min.

Valuta makaroni-paprika seos.

Sivele savi tai mikä vaan vuoka öljyllä.

Kaada makaroni-paprika vuokaan ja kaada päälle j-liha, sekoita keskenään.

Lisää 1dl rasvaton maito ja 1 dl vettä kulhoon.

Kypsennä 175-200 asteessa n. 1-tunnin ajan.

lisää halutessasi juustoraastetta pinnalle kun kypsennys aikaa on jäljellä n. 15min.

Peitä/anna hautua kannen alla 10min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Ouppelixi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g116kcal11.6g17.2g0g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.1g0g70.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl39g96kcal4.6g0.6g8.5g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 701g677kcal21.1g137.2g2.2g6.9g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 263g271kcal9.1g47.3g2.8g7.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g236kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4858g5212kcal363.6g421.4g220.6g35g
Valittu annoskoko2429g2606kcal181.8g210.7g110.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna1215g1303kcal90.9g105.4g55.2g8.8g
Arvot/100g100g107kcal7.5g8.7g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56019