Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g91g291kcal9.1g59.1g1.8g9.6g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Vesi238g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g462g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 154g214kcal19.2g0.5g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2086g1634kcal75.2g246.6g36g25.6g
Valittu annoskoko1043g817kcal37.6g123.3g18g12.8g
Annoskoko puolitettuna522g409kcal18.8g61.7g9g6.4g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274