Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g104g333kcal10.4g67.6g2.1g10.9g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Vesi272g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g528g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 176g244kcal22g0.5g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g1867kcal86g281.8g41g29g
Valittu annoskoko1192g934kcal43g140.9g20.5g14.5g
Annoskoko puolitettuna596g467kcal21.5g70.5g10.3g7.3g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274