Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g117g374kcal11.7g76g2.3g12.3g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g81.9g1.4g4.1g
Vesi306g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g594g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 198g275kcal24.7g0.6g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2682g2101kcal96.6g317g46.2g32.8g
Valittu annoskoko1341g1051kcal48.3g158.5g23.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna671g525kcal24.2g79.3g11.6g8.2g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274