Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g130g416kcal13g84.5g2.6g13.6g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Vesi340g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g660g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 220g305kcal27.5g0.7g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2980g2334kcal107.4g352.4g51.6g36.2g
Valittu annoskoko1490g1167kcal53.7g176.2g25.8g18.1g
Annoskoko puolitettuna745g584kcal26.9g88.1g12.9g9.1g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274