Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g33g104kcal3.2g21.1g0.6g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g165g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 55g76kcal6.9g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g584kcal26.8g88g12.8g9g
Valittu annoskoko373g292kcal13.4g44g6.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna186g146kcal6.7g22g3.2g2.3g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274