Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g52g166kcal5.2g33.8g1g5.5g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.4g0.6g1.8g
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g264g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 88g122kcal11g0.3g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g934kcal43g141g20.4g14.6g
Valittu annoskoko596g467kcal21.5g70.5g10.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna298g233kcal10.8g35.3g5.1g3.7g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274