Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.7g1.3g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g417g125kcal4.2g25g0.8g0g
Katkarapu, rainbow167g167kcal38.4g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g711kcal89.8g57g13.2g1.6g
Valittu annoskoko1065g356kcal44.9g28.5g6.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna533g178kcal22.5g14.3g3.3g0.4g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444