Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g500g150kcal5g30g1g0g
Katkarapu, rainbow200g200kcal46g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2554g853kcal107.4g68.2g16g1.8g
Valittu annoskoko1277g427kcal53.7g34.1g8g0.9g
Annoskoko puolitettuna639g213kcal26.9g17.1g4g0.5g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444