Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g584g175kcal5.8g35g1.2g0g
Katkarapu, rainbow234g234kcal53.7g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2982g996kcal125.2g79.8g18.6g2.2g
Valittu annoskoko1491g498kcal62.6g39.9g9.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna746g249kcal31.3g20g4.7g0.6g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444