Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g667g200kcal6.7g40g1.3g0g
Katkarapu, rainbow267g267kcal61.4g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g1138kcal143.4g91.2g21.2g2.4g
Valittu annoskoko1704g569kcal71.7g45.6g10.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna852g285kcal35.9g22.8g5.3g0.6g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444