Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g751g225kcal7.5g45g1.5g0g
Katkarapu, rainbow300g300kcal69.1g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3834g1280kcal161.4g102.6g24g2.8g
Valittu annoskoko1917g640kcal80.7g51.3g12g1.4g
Annoskoko puolitettuna959g320kcal40.4g25.7g6g0.7g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444