Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g1000g300kcal10g60g2g0g
Katkarapu, rainbow400g400kcal92g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5108g1706kcal214.8g136.8g31.8g3.8g
Valittu annoskoko2554g853kcal107.4g68.4g15.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna1277g427kcal53.7g34.2g8g1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444