Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g125g38kcal1.3g7.5g0.3g0g
Katkarapu, rainbow50g50kcal11.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g213kcal27g17.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko320g107kcal13.5g8.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna160g53kcal6.8g4.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444