Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1668g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi73g206kcal6.6g5.1g16.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g1668g500kcal16.7g100.1g3.3g0g
Katkarapu, rainbow667g667kcal153.5g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8520g2845kcal358.4g228g53.2g6.4g
Valittu annoskoko4260g1423kcal179.2g114g26.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna2130g711kcal89.6g57g13.3g1.6g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444