Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2002g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g247kcal7.9g6.2g20.3g0.1g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g2002g601kcal20g120.1g4g0g
Katkarapu, rainbow801g801kcal184.1g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10224g3414kcal429.8g273.8g63.8g7.6g
Valittu annoskoko5112g1707kcal214.9g136.9g31.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna2556g854kcal107.5g68.5g16g1.9g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444