Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2335g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi103g288kcal9.2g7.2g23.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g2335g701kcal23.4g140.1g4.7g0g
Katkarapu, rainbow934g934kcal214.8g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11928g3983kcal501.4g319.2g74.4g9g
Valittu annoskoko5964g1992kcal250.7g159.6g37.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna2982g996kcal125.4g79.8g18.6g2.3g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444