Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g250g75kcal2.5g15g0.5g0g
Katkarapu, rainbow100g100kcal23g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1277g426kcal53.8g34.2g8g1g
Valittu annoskoko639g213kcal26.9g17.1g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna319g107kcal13.5g8.6g2g0.3g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444