Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2669g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi117g329kcal10.6g8.2g27g0.1g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g2669g801kcal26.7g160.1g5.3g0g
Katkarapu, rainbow1068g1068kcal245.5g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g4552kcal573.2g364.8g85g10.2g
Valittu annoskoko6816g2276kcal286.6g182.4g42.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna3408g1138kcal143.3g91.2g21.3g2.6g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444