Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3002g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi132g370kcal11.9g9.2g30.4g0.1g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g3002g901kcal30g180.1g6g0g
Katkarapu, rainbow1201g1201kcal276.2g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15336g5121kcal644.8g410.4g95.8g11.4g
Valittu annoskoko7668g2561kcal322.4g205.2g47.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna3834g1280kcal161.2g102.6g24g2.9g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444