Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha534g887kcal101.5g0g53.4g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Creme bonjour levite valkosipuli127g228kcal10.7g4.7g19g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 47g175kcal10.4g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g3593kcal277.2g57.6g251.8g16.4g
Valittu annoskoko1288g1797kcal138.6g28.8g125.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna644g898kcal69.3g14.4g63g4.1g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811