Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g998kcal114.2g0g60.1g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Creme bonjour levite valkosipuli143g257kcal12g5.3g21.4g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 53g197kcal11.7g0g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)526g142kcal6.8g25.2g1.1g8.9g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g4042kcal311.6g64.8g283.6g18.4g
Valittu annoskoko1449g2021kcal155.8g32.4g141.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna725g1011kcal77.9g16.2g70.9g4.6g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811