Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g333kcal38.1g0g20g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Creme bonjour levite valkosipuli48g86kcal4g1.8g7.1g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 18g66kcal3.9g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana966g1347kcal104g21.8g94.4g6.2g
Valittu annoskoko483g674kcal52g10.9g47.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna242g337kcal26g5.5g23.6g1.6g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.3g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811