Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Creme bonjour levite valkosipuli63g114kcal5.3g2.3g9.5g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 23g87kcal5.2g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g1797kcal138.4g28.8g126g8.4g
Valittu annoskoko644g898kcal69.2g14.4g63g4.2g
Annoskoko puolitettuna322g449kcal34.6g7.2g31.5g2.1g
Arvot/100g100g140kcal10.7g2.2g9.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811