Lihamureke (karppi)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Ttomppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha334g554kcal63.4g0g33.4g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Creme bonjour levite valkosipuli79g143kcal6.7g2.9g11.9g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 29g109kcal6.5g0g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)292g79kcal3.8g14g0.6g5g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g2246kcal173.2g36g157.4g10.4g
Valittu annoskoko805g1123kcal86.6g18g78.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna403g561kcal43.3g9g39.4g2.6g
Arvot/100g100g140kcal10.8g2.2g9.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82811