Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Valkokaali keräkaali 533g148kcal6.3g21.7g1.1g11.2g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 267g591kcal46.7g0g45.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2044g2187kcal129g55.4g154.8g25g
Valittu annoskoko1022g1094kcal64.5g27.7g77.4g12.5g
Annoskoko puolitettuna511g547kcal32.3g13.9g38.7g6.3g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878