Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 118g36kcal1.5g5.7g0.2g2g
Valkokaali keräkaali 800g222kcal9.5g32.5g1.6g16.8g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g100g340kcal2g3g35g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3066g3281kcal193.4g83g232.2g37.6g
Valittu annoskoko1533g1641kcal96.7g41.5g116.1g18.8g
Annoskoko puolitettuna767g820kcal48.4g20.8g58.1g9.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878