Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 157g48kcal2g7.6g0.3g2.7g
Valkokaali keräkaali 1067g296kcal12.7g43.3g2.1g22.4g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g133g453kcal2.7g4g46.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 533g1181kcal93.3g0g90.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g4375kcal258g110.6g309.6g50.2g
Valittu annoskoko2044g2187kcal129g55.3g154.8g25.1g
Annoskoko puolitettuna1022g1094kcal64.5g27.7g77.4g12.6g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878