Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 197g60kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Valkokaali keräkaali 1333g370kcal15.9g54.1g2.7g28g
Kananmuna kuoreton 183g262kcal22.9g0.5g18.8g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g167g567kcal3.3g5g58.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 667g1476kcal116.7g0g113.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5110g5469kcal322.6g138g387g62.6g
Valittu annoskoko2555g2734kcal161.3g69g193.5g31.3g
Annoskoko puolitettuna1278g1367kcal80.7g34.5g96.8g15.7g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878