Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 236g71kcal3g11.3g0.5g4g
Valkokaali keräkaali 1600g444kcal19g65g3.2g33.6g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g200g680kcal4g6g70g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6132g6562kcal387g166g464.4g75.2g
Valittu annoskoko3066g3281kcal193.5g83g232.2g37.6g
Annoskoko puolitettuna1533g1641kcal96.8g41.5g116.1g18.8g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878