Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkokaali keräkaali 267g74kcal3.2g10.8g0.5g5.6g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 133g295kcal23.3g0g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1022g1094kcal64.6g27.6g77.6g12.6g
Valittu annoskoko511g547kcal32.3g13.8g38.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna256g274kcal16.2g6.9g19.4g3.2g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878