Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 393g119kcal4.9g18.9g0.8g6.7g
Valkokaali keräkaali 2667g741kcal31.7g108.3g5.3g56g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g333g1133kcal6.7g10g116.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 1333g2953kcal233.3g0g226.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10220g10937kcal644.8g276.6g774.2g125.4g
Valittu annoskoko5110g5468kcal322.4g138.3g387.1g62.7g
Annoskoko puolitettuna2555g2734kcal161.2g69.2g193.6g31.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878