Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 41g166kcal0g40.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton334g568kcal25.1g3.3g50.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g175kcal5.2g35.7g0.6g1.8g
Kookoshiutale 30g199kcal2.4g1.9g19.4g4.9g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g72g287kcal0g71.1g0g0g
Saksanpähkinä 117g796kcal17.2g3.9g76.3g18.6g
Kinuskikastike (Rainbow)209g647kcal5.6g129.5g11.1g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)74g535kcal0g0g59.5g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2040g7011kcal133.4g576.4g452g50.6g
Valittu annoskoko1020g3506kcal66.7g288.2g226g25.3g
Annoskoko puolitettuna510g1753kcal33.4g144.1g113g12.7g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.3g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710