Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 98g398kcal0g97.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 210g300kcal26.3g0.6g21.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton800g1360kcal60g8g120g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g419kcal12.4g85.4g1.5g4.3g
Kookoshiutale 72g476kcal5.9g4.6g46.5g11.7g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g172g688kcal0g170.3g0g0g
Saksanpähkinä 280g1905kcal41.2g9.2g182.6g44.5g
Kinuskikastike (Rainbow)500g1550kcal13.5g310g26.5g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)178g1282kcal0g0g142.4g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4884g16787kcal319.6g1379.6g1082g121g
Valittu annoskoko2442g8394kcal159.8g689.8g541g60.5g
Annoskoko puolitettuna1221g4197kcal79.9g344.9g270.5g30.3g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710