Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 196g796kcal0g195.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 420g599kcal52.5g1.3g43.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton1600g2720kcal120g16g240g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g837kcal24.9g170.8g2.9g8.5g
Kookoshiutale 144g952kcal11.7g9.2g92.9g23.5g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g344g1376kcal0g340.6g0g0g
Saksanpähkinä 560g3809kcal82.3g18.5g365.2g89g
Kinuskikastike (Rainbow)1000g3100kcal27g620g53g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)356g2563kcal0g0g284.8g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9768g33574kcal638.8g2759.6g2163.8g242.2g
Valittu annoskoko4884g16787kcal319.4g1379.8g1081.9g121.1g
Annoskoko puolitettuna2442g8394kcal159.7g689.9g541g60.6g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.3g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710