Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 61g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton234g398kcal17.5g2.3g35.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 36g122kcal3.6g25g0.4g1.2g
Kookoshiutale 21g139kcal1.7g1.3g13.6g3.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g50g201kcal0g49.8g0g0g
Saksanpähkinä 82g557kcal12g2.7g53.4g13g
Kinuskikastike (Rainbow)146g453kcal3.9g90.6g7.7g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)52g375kcal0g0g41.6g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g4908kcal93.2g403.2g316.2g35.2g
Valittu annoskoko714g2454kcal46.6g201.6g158.1g17.6g
Annoskoko puolitettuna357g1227kcal23.3g100.8g79.1g8.8g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710