Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 301g2183kcal3.6g1.2g244.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 326g1119kcal33.2g228.4g3.9g11.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 281g353kcal30.9g0.7g25.3g0g
Sokeri 171g692kcal0g170.4g0g0g
Banaani, kuorittu 401g349kcal4.3g73.4g1.6g7.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g9588kcal150.4g987.4g553.8g48.6g
Valittu annoskoko1520g4794kcal75.2g493.7g276.9g24.3g
Annoskoko puolitettuna760g2397kcal37.6g246.9g138.5g12.2g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700