Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g32g19kcal0.5g4.2g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Hirvikäristys32g49kcal6.5g0g1.9g0g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 13g13kcal0.4g2.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g171kcal15g14.6g4g2g
Valittu annoskoko156g86kcal7.5g7.3g2g1g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal3.8g3.7g1g0.5g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799