Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna, paistettu 6.9g14kcal0.9g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 25g8.4kcal0.2g1.4g0g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 25g10kcal0g2g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g25g88kcal3.5g14g1.9g2.5g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana354g1160kcal17.6g139g58g9g
Valittu annoskoko177g580kcal8.8g69.5g29g4.5g
Annoskoko puolitettuna89g290kcal4.4g34.8g14.5g2.3g
Arvot/100g100g327kcal5g39.2g16.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790