Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 202g1463kcal2.4g0.8g164g0g
Sokeri 86g348kcal0g85.7g0g0g
Kaurahiutale 161g604kcal23.4g92g11.8g16.1g
Vehnäjauho, sunnuntai197g688kcal23.6g139.7g4.1g5.9g
Mansikka, Tuore1009g434kcal5g84.7g2g19.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g202g1128kcal16.9g111g68.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g9330kcal142.6g1027.8g501g82.4g
Valittu annoskoko1856g4665kcal71.3g513.9g250.5g41.2g
Annoskoko puolitettuna928g2333kcal35.7g257g125.3g20.6g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569