Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 291g416kcal36.4g0.9g29.9g0g
Sokeri 397g1612kcal0g396.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g66g483kcal0.7g0.7g53g0g
Vesi, vesijohtovesi 132g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.2g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta516g1859kcal67.1g361.4g10.8g18.1g
Kookoshiutale 46g306kcal3.8g3g29.9g7.6g
Hasselpähkinä 86g554kcal12.1g2.9g52.5g15.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)254g1202kcal10.4g155g58.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g13169kcal263.8g1913.6g469.2g81.8g
Valittu annoskoko1856g6584kcal131.9g956.8g234.6g40.9g
Annoskoko puolitettuna928g3292kcal66g478.4g117.3g20.5g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316